Kuvassa mies nostaa talvihaalariin puettua lasta ylös kohti sinistä taivasta.

VArhaiskasvattaja, hyvinvointia ja jaksamista työpäiviisi

Uusi normipäivä -työpajasta keinoja liikkumisen, palautumisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin tueksi.

Varhaiskasvattajan työ on ainutlaatuista. Siinä ei varmasti eletä kahta samanlaista päivää. Samalla kun lasten kanssa touhuaminen, ilo ja nauru antavat paljon, intensiiviset päivät myös lisäävät psyykkistä, fyysistä ja sosiaalista kuormittumista. Työpäivän jälkeen olo voi olla aika loppuun niistetty.

Miltä tuntuisivat uudet hyvinvointiasi lisäävät toimet ja rutiinit arjessa? Ratkaisujen ei tarvitse olla vaikeita eikä monimutkaisia, saatikka kalliita.

Varhaiskasvatuksen Uusi normipäivä -työpaja

Uusi normipäivä on työpaja, jonka avulla löydätte juuri teidän varhaiskasvatusyksikköönne sopivia keinoja lisätä työpäivään liikkumista, palautumista sekä sosiaalista hyvinvointia tukevia toimintatapoja.

Työpaja herättää, oivalluttaa ja motivoi huomaamaan mahdollisuudet ja keinot, joita oma työarki ja ympäristö tarjoavat liikkeen, palautumisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin lisäämiseen.

Työpajan tuloksena

  • uupumuksen ja stressin kokemukset vähenevät
  • palautuminen tehostuu
  • yhteisöllisyys ja yhteenkuuluvuuden tunne kasvavat
  • työyhteisö vahvistuu
  • tietoisuus omasta hyvinvoinnista lisääntyy

Varhaiskasvatuksen Uusi normipäivä -työpaja on kehitetty yhteistyössä Liikkuva varhaiskasvatus -kehittäjäverkoston henkilöstön hyvinvointi -teemaryhmän kanssa.

Katso video

Varhaiskasvatuksen Uusi normipäivä – vähän parempia keinoja palautumiseen, hyvinvointiin ja liikuntaan.

Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.