Mies nukkuu kynä kädessä työpöydän ääressä. Pöydällä on läppäri, silmälasit ja papereita.

Tarvitaanko teidän työpaikallanne herätysliike?

Millainen voisi olla teidän työpaikallanne Uusi normipäivä?

Koko päivän paikallaan pönöttänyt työntekijä on horroksessa.

Aivot toimivat hitaasti, mitään ei saa aikaiseksi, selkää särkee, keskittyminen on rapautunut. Työntekijä on tyytymätön sekä työhönsä että itseensä. Työpäivän jälkeen ei ole voimia lähteä liikkeelle, sohva imee sisäänsä. Horros jatkuu.

On aika toimia toisin. Ja ratkaisut eivät ole vaikeita, saatikka kalliita.

UUSI NORMIPÄIVÄ -TYÖPAJA

Uusi normipäivä on työpaja, jonka avulla löydätte juuri teidän työyhteisöönne sopivia tapoja lisätä liikettä ja aktiivisuutta työpäivään.

työpajan tuloksena

  • Ajatus kulkee paremmin.
  • Uupumuksen ja stressin kokemukset vähenevät.
  • Tuotteliaisuus kasvaa.
  • Palautuminen tehostuu.
  • Työn imu lisääntyy.

Uusi normipäivä on erinomainen ohjelmanumero esimerkiksi työhyvinvointipäivään. Sen kesto on noin 2 tuntia. Työpaja koostuu johdatuksesta aiheeseen sekä yksilö- ja ryhmätyöosuudesta. Tarvittaessa osuudet voi jakaa eri päiville tai kokonaisuudesta voi toteuttaa ainoastaan vaikkapa ryhmätyöosuuden. 

Lataa Uusi normipäivä -työpajan esite >

Uusi normipäivä -työpajan esittelyvideo

Katso alta Uusi normipäivä -työpajan esittelyvideo, jossa kerrotaan faktoja liiallisen istumisen ja paikallaanolon haitoista sekä mitä niille on jo pienilläkin muutoksilla tehtävissä. Videolla kerrotaan myös, mitä Uusi normipäivä -työpaja pitää sisällään ja mitä hyötyä työpajasta on työyhteisölle.


Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.