viksu

Työkalu työmatka- ja henkilöstöliikkumisen suunnitteluun

Tässä on Viksu – täydellinen kumppani, kun haluat lisätä työyhteisön fyysistä aktiivisuutta ja liikkumista! Anna Viksun ehdottaa sinulle toimenpiteitä ja keinoja liikkumisen lisäämiseksi työyhteisössänne ja auttaa pääsemään kohti parempaa työkykyä ja hyvinvointia.  

Tämä suunnittelutyökalu helpottaa arkeasi, jos haluat työpaikallenne lisää liikettä, mutta et tiedä, miten sen tekisit. Kuvittele, että työkalu on henkilökohtainen avustajasi, joka tarjoaa inspiraatiota liikkumisen edistämiseen, ja jonka avulla voit seurata ja arvioida tehtyjä toimenpiteitä. 

Suunnitelman tekeminen onnistuu parhaiten tietokoneella, mutta se on mahdollista laatia myös puhelimella tai tabletilla. 

Miksi Viksu kannattaa ottaa käyttöön 

  • Aikaa säästyy: Harvassa organisaatiossa on ylimääräistä aikaa ja resurssia henkilöstöliikunnan suunnitteluun ja toteutukseen. Viksu minimoi suunnitteluun käytetyn ajan.  
  • Hyvinvointi kohenee: Liikunnan edistäminen työpaikoilla on erinomainen tapa alentaa sairauspoissaoloja sekä parantaa työtehoa ja tuottavuutta. 
  • Ympäristövastuu lisääntyy: Liikunnan edistämisen lisäksi saat apua myös työmatkaliikkumisen ympäristökysymysten ratkaisuun. 
  • Yhteistyö paranee: Viksu auttaa jakamaan henkilöstöliikuntaan liittyviä tehtäviä ja aikatauluja tiimin kesken sekä helpottaa tiedon jakamista. 
  • Tehokkuus kasvaa: Viksu auttaa organisoimaan henkilöstöliikunnan tehtäviä, aikatauluja ja resursseja tehokkaammin.

… eikä siinä vielä kaikki! Viksu on kaiken lisäksi maksuton ja helppokäyttöinen. 

Kirjaudu työkaluun oheisen painikkeen kautta ja aloita liikkumisen edistäminen jo tänään! 

Ongelmia tai kehitysehdotuksia?

Haluamme kehittää Viksua mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. Mikäli törmäät työkalua käyttäessäsi johonkin ongelmaan tai sinulle tulee mieleen kehitysehdotus, kerrothan siitä meille.

Sisältöön liittyvät kehitysehdotukset ja huomiot: Tanja Onatsu, Liikkuva aikuinen, tanja.onatsu@jamk.fi.

Tekniset vikailmoitukset: support@saucesoft.io