Kaksi naista ja yksi mies venyttelevät palaveripöydän ääressä. Taustalla näkyy fläppitaulu.

Tauko paikallaan

Liikkuva työelämä -viikkoa vietetään 18.–24.9.2023.

Tauko tekee terää

Venytykset ja lepo tuovat vastapainoa fyysisesti kuormittavaan työhön. Parin minuutin kävely tekee ihmeitä istumatyöläiselle. Rauhallinen tauko on puolestaan tarpeen sosiaalisesti kuormittavissa työtehtävissä.

Tyyli on vapaa, kunhan vaan muistat pitää taukoa. Se virkistää ja palauttaa, auttaa katkaisemaan stressiä, parantaa työkykyä sekä suojelee terveyttä.

Liikkuva työelämä -viikkoa vietetään 18.–24.9.2023. Viikon teemana on tauot.

Kannusta koko työyhteisö mukaan!

Liikkuva aikuinen -ohjelma vastaa tällä kampanjalla presidentti Sauli Niinistön liikkumishaasteeseen. Toivomme, että jokainen Liikkuva työelämä -viikkoon osallistuva organisaatio heittää haasteen eteenpäin. Presidentti Niinistön haasteeseen voi osallistua pitkin syksyä kävellen tai muuten liikkumalla sekä haastaa muita sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #liikkumishaaste.

Hyödynnä kampanjakuvia sisäisessä viestinnässä ja somessa

Alta löydät Liikkuva työelämä -viikon kampanjakuvat. Hyödynnä kuvia työyhteisönne sisäisessä viestinnässä kannustamassa henkilöstöä työn tauottamiseen sekä muistuttamassa taukojen tärkeydestä ja niiden vaikutuksista työtehoon, jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Voit käyttää kuvia myös somepostauksissa. Tekstikuvaa voi käyttää kampanjakuvan tukena tai postata pelkästään kuvan ja käyttää tekstikuvan sisältöä julkaisun kuvatekstinä. Tyyli on vapaa – tärkeintä on tauko!

Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi ja voit ladata kuvan laitteellesi.

Liikkumalla työkykyä nyt -kampanja

Liikkuva työelämä -viikko on osa Liikkumalla työkykyä nyt -kampanjaa, joka on Liikkuva opiskelu -ohjelman sekä eri kumppaneiden yhteinen työkykyä edistävä kampanja.